RUNDOWN GATF

Bring Smile In Every Miles

the Most Anticipated - Convenient - Value For Money one stop shopping travel event

Waktu Durasi Acara
08:30 - 10:15 105 Minute OPENING CEREMONY
10:30 - 11:00 30 Minute PRESS CONFERENCE GATF
13:10 - 13:25 15 Minute POLYTRON
13:25 - 13:40 15 Minute GO EXPRESS GAMES
13:40 - 14:00 20 Minute GAMES BY MC
14:00 - 14:45 45 Minute GARUDA MILES
15:00 - 15:30 30 Minute BANK MANDIRI PROGRAM
15:45 - 16:30 45 Minute BPPD PROGRAM
18:30 - 19:00 30 Minute BANK MANDIRI PROGRAM
20:00 - 20:30 30 Minute LUCKY DRAW GARUDA INDONESIA
Waktu Durasi Acara
10:30 - 11:00 30 Minute SOFT LAUNCHING INFLIGHT SERVICE for KIDS
12:00 - 12:30 30 Minute ISHOMA
13:15 - 14:00 45 Minute GARUDA MILES
14:15 - 15:15 20 Minute KIDS COLORING COMPETITION
15:30 - 16:00 30 Minute BANK MANDIRI PROGRAM
16:15 - 16:30 30 Minute POLYTRON
16:45 - 17:00 45 Minute GO EXPRESS GAMES
17:15 - 18:00 45 Minute TEH KOTAK PROGRAM
18:00 - 18:30 30 Minute ISHOMA
18:30 - 19:15 45 Minute TEH KOTAK PROGRAM
20:00 - 20:30 30 Minute LUCKY DRAW GARUDA INDONESIA
Waktu Durasi Acara
12:00 - 12:30 30 Minute ISHOMA
12:30 - 13:00 30 Minute MNC PROGRAM
13:15 - 14:00 45 Minute GARUDA MILES
14:15 - 15:15 60 Minute BANK MANDIRI PROGRAM
17:45 - 18:00 15 Minute Winner Announcement for KIDS COLORING COMPETITION
18:00 - 18:30 30 Minute ISHOMA
18:30 - 19:00 30 Minute BANK MANDIRI PROGRAM
19:30 - 20:00 30 Minute LUCKY DRAW GARUDA INDONESIA
12:00 - 12:30 45 Minute CLOSING CEREMONY GATF